BAĞIŞCIMIZ OLMAK İSTERMİSİNİZ?

25 Oca 2019

BAĞIŞCIMIZ OLMAK İSTERMİSİNİZ?

Suya düşen bir damla, giderek bütün yüzeye yayılır. Suyun her zerresi, bir an gelir o damlayla buluşur. Eğitimli bir bireyin topluma olan katkısı da buna benzer. Alınan eğitim toplumun ihtiyaçlarıyla bir noktada kesişir, o ihtiyaca bir cevap olur. Bütün toplumlarda ailenin temel direği olarak görünen kadının rolü ve o rolün etkileri ise suya düşen bir damla gibi giderek bütün topluma yayılır.

Suya düşen bir damla, giderek bütün yüzeye yayılır. Suyun her zerresi, bir an gelir o damlayla buluşur. Eğitimli bir bireyin topluma olan katkısı da buna benzer. Alınan eğitim toplumun ihtiyaçlarıyla bir noktada kesişir, o ihtiyaca bir cevap olur. Bütün toplumlarda ailenin temel direği olarak görünen kadının rolü ve o rolün etkileri ise suya düşen bir damla gibi giderek bütün topluma yayılır. Kadın eğitimliyse toplum da eğitilir, kadın donanımlı olduğu ölçüde toplum da donanır. Kadının hem bireysel olarak kendi yaşamı hem de toplum hayatına olan katkısı için eğitimin olmazsa olmaz bir gereklilik olduğunu düşünen İnci Bankoğlu, kendi adını taşıyan eğitim ve kültür vakfını da bu amaçla kurdu. Vakıf elini uzattığı her bir genç kızın, hem kendi yaşamına hem de Türkiye'nin geleceğine sahip çıkabilecek aydınlık bir birey olmasını ve bu konuda duyarlılık gösterenler için de bir mecra oluşturabilmeyi hedefliyor

Bağışçımız olun

Yüksek öğrenime devam eden kız çocuklarımızın hayallerini geliştirmek için siz de aşağıdaki farklı bağış yöntemlerimizle bize destek verin

Burs bağışı

İhtiyaçlı olan Kız öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunabilmek, tamamen hayırsever, gönüllü halkımızın destekleri ile gerçekleştirmektedir. Burs bağışı için 4449157 numaralı telefonumuzu arayarak veya info@ibev.org.tr eposta adresimize eposta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Özel gün bağışları

Özel günlerinde, sevdiklerinize hediye sunarken, eğitim hayatını devam ettirmek için burs ihtiyacı olan kız öğrencilerimize katkıda bulunarak onlara destek olabilirsiniz. Özel gün bağışı için 4449157 numaralı telefonumuzu arayarak veya info@ibev.org.tr eposta adresimize eposta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Çelenk bağışı

Yakınlarınızın kaybında aşağıdaki çelenk servislerimizi arayarak kız öğrencilerimizin eğitimlerine destek verebilirsiniz.

 Çelenk bağışı için 4449157 numaralı telefonumuzu arayarak veya info@ibev.org.tr eposta adresimize eposta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Ayni bağış

Vakfımızın burs projelerine havale / EFT yoluyla katkıda bulunabilirsiniz. Ayni bağış için 4449157 numaralı telefonumuzu arayarak veya info@ibev.org.tr eposta adresimize eposta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Gönüllülük ve üyelik

Gönüllü ve öğrenci isterse, iletişim kurmalarına aracı olarak, onların eğitim hayatlarında manevi destek almalarını ve yön kazanmalarını sağlamaktadır. Gönüllülük ve üyelik için 4449157 numaralı telefonumuzu arayarak veyainfo@ibev.org.tr eposta adresimize eposta göndererek iletişime geçebilirsiniz.